Veliku popularnost LiuGong mašine nisu stekle samo zahvaljujući znatno nižim cenama i najkvalitetnijim svetskim komponentama (poput: Američkih Cummins motora, Nemačke ZF transmisije i osovina, Japanske Kawasaki hidraulike…) nego i zahvaljujući pouzdanoj postprodajnoj podršci kupcima.  

Ako je tačna izreka da prvu mašinu prodaje prodavac a drugu dobar servis, onda je 500 prodatih LiuGong mašina (a od skoro i Dressta buldozera) u regionu tokom proteklih deset godina više nego jasan pokazatelj dugotrajnog i rastućeg poverenja u TEI-MC-ov servis.

Servisna usluga je efikasna i brza, bilo da se pruža na mestu gde se mašina nalazi, bilo da se pružaju saveti koji dovode do brzog rešenja problema. 

S obzirom da su LiuGong mašine opremljene vrhunskim komponentama (Cummins, ZF, Kawasaki...) njihovo servisiranje je zahvalno iz najmanje dva razloga: komponente visokog kvaliteta retko se kvare i njihovi rezervni delovi su lako dostupni.

Servis TEI-MC-a olakšava i činjenica da je LiuGong proizvođač sa širokom linijom proizvoda (proizvodi: utovarivače, bagere, buldozere, kombinirke, motor grejdere, valjke, mini utovarivače, viljuškare...) što znači da su njegovi rezervni delovi i servis integrisani u jedan sistem. I dok neki distributeri nude utovarivače od jednog, buldozere od drugog, viljuškare od trećeg proizvođača... što kasnije multiplicira probleme u servisiranju i rezervnim delovima, TEI MC nema tih problema.

Serviseri TEI-MC-a održavaju LiuGong mašine u (redosledom po broju prodatih mašina): Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Albaniji, kao i Dressta mašine (koja je od 2012 u vlasništvu LiuGonga) na nadležnim teritorijama.

TEI-MC takođe organizuje i obuku korisnika mašina u njihovim objektima, kao i obuku u fabrici u saradnji sa inženjerima proizvođača.

TEI-MC-ovi serviseri raspolažu znanjem, iskustvom, obučeni su i opremljeni da reše sve probleme u održavanju i popravci mašina.

  • 01.jpg
  • 02.jpg
  • 03.jpg
  • 04.jpg
  • 05.jpg
  • 06.jpg