РЕГИОНАЛЕН ЛИДЕР ВО ПАЗАР ЗА МАШИНГ ЗА ГРАДЕЕ Овластен дистрибутер и сервисер за ЛИУГОНГ машини.

ГОДИНИ ИСКУСТВО

ВО СОРАБОТКА СО

ЗА НАС

После 15 години искуство во продажба на градежни машини и рударски машини низ цела поранешна Југославија, ТЕИ (Техно Експорт Импорт) е основана во 1991 година како една од првите приватни компании од оваа област. Во овој период, ТЕИ ги претставува најпознатите западни производители на градежна и рударска опрема.

Во средината на 2000-тите, имаше тренд на кинеска мастеринг на западната технологија по многу пониски цени на производите. ТЕИ МЦ (Техно Експорт Увоз – Рударство и Градежништво) е основана во 2005 година, со цел да се воведат водечки кинески производители на пазарот EX Yu.

Откако ги посети фабриките на водечки кинески производители и дозна за квалитетот на нивните производи, ТЕИ-МЦ реши во 2006 година да работи со Лиугонг. Годинава тие ги продадоа првите машини во Србија. Од 2007 година, ТЕИ-МЦ е ексклузивен дилер на Лиугонг и ја проширува продажбата во Црна Гора, Македонија, Босна и Херцеговина, Хрватска и Албанија.

Saznaj više
0
ПРОДОЛНИ КЛИЕНТИ
0
ГОДИНА
0
ПРОДАДЕНИ МАШИНИ
0
ДРATEАВНИ ДИСТРИБУТОРИ

КЛИЕНТИ

Нашите најзначајни клиенти.

ВЕСТИ

На нашиот блог прочитајте новости и интересни факти од светот на градежништвото.