SERVIS

Servisni timovi su podeljeni po zemljama, a svaki serviser ima servisno vozilo i alat sa kojim brzo dolazi na mesto gde se mašina nalazi i pristupa servisu. Takođe, servis je otvoren za brzu pomoć i savete preko telefona.

REZERVNI DELOVI

TEIMC ima skladište rezervnih delova od 800m2 u Beogradu, ali i u regionalnim centrima poput Banjaluke i Skoplja. U slučaju da na našim skladištima nema traženog dela, Liugong je otvorio veliko skladište za Evropu u Poljskoj, sa koga možemo relativno brzo isporučiti delove.

Rezervni delovi za drobilična postrojenja

TEIMC firma je dugogodišnji isporučilac delova kao i celih drobiličnih postrojenja u našoj regiji. Bili smo distributer METSO MINERALS kompanije od 2002 do 2013. Imamo veliku mrežu dobavljača iz celog sveta za potrošne (habajuće) delove drobilica kao što su obloge, udarne gredice, udarne ploče…

Možemo isporučiti delove za većinu svetskih proizvođača kao što su: Metso Minerals, Nordberg, Swedala, Sandvik, Wageneder, Symons……

Neke od firmi sa kojima radimo su: TEKOMINING (Kamenolom Ljubovija) TEKOMINING CERAMIDE (Kamenolom Ceramide) Kamenolom Ladne vode (Petrovac na Mlavi) Rakovac (Rakovac) Hidrobaza (Beograd) Gradient (Beograd) Luka Leget (Sremska Mitrovica) Megalit Sumnik (Raška) i još mnogi drugi.

O nama

ISTORIJA KOMPANIJE

Nakon 15 godina iskustva u prodaji građevinsko-rudarskih mašina širom bivše Jugoslavije, 1991 se osniva TEI (Techno Export Import) kao jedna od prvih privatnih kompanija u ovoj oblasti. U ovom periodu TEI zastupa najpoznatije Zapadne proizvođače građevinsko-rudarske opreme.

NAŠA MISIJA

Manji troškovi i veća profitabilnost(tj. jednom rečju veća efikasnost) korisnika građevinskih i rudarskih mašina, kao i postrodajna podrška koja će dovesti do minimalnog vremenskog zastoja mašina, usled kvarova i servisiranja.

NAŠA VIZIJA

Jeftinije mašine za kupce, visok kvalitet, raspoloživost mašina i delova za brzu isporuku, pomoć oko finansiranja kupaca, brz i profesionalan servis.