SERVIS

Timovi usluga su podijeljeni po državama, a svaki serviser ima servisno vozilo i alate koji brzo stižu do mjesta stroja i pristupaju servisu. Takođe, usluga je otvorena za hitnu pomoć i savete preko telefona.

REZERVNI DELOVI

TEIMC ima skladište rezervnih dijelova od 800m2 u Beogradu, kao i u regionalnim centrima kao što su Banja Luka i Skoplje. U slučaju da u našim skladištima nema potrebnog dijela, Liugong je otvorio veliko skladište za Europu u Poljskoj, iz kojeg dijelove možemo relativno brzo otpremiti.

Rezervni delovi za drobilična postrojenja

TEIMC firma je dugogodišnji isporučilac delova kao i celih drobiličnih postrojenja u našoj regiji. Bili smo distributer METSO MINERALS kompanije od 2002 do 2013. Imamo veliku mrežu dobavljača iz celog sveta za potrošne (habajuće) delove drobilica kao što su obloge, udarne gredice, udarne ploče…

Možemo isporučiti delove za većinu svetskih proizvođača kao što su: Metso Minerals, Nordberg, Swedala, Sandvik, Wageneder, Symons……

Neke od firmi sa kojima radimo su: TEKOMINING (Kamenolom Ljubovija) TEKOMINING CERAMIDE (Kamenolom Ceramide) Kamenolom Ladne vode (Petrovac na Mlavi) Rakovac (Rakovac) Hidrobaza (Beograd) Gradient (Beograd) Luka Leget (Sremska Mitrovica) Megalit Sumnik (Raška) i još mnogi drugi.

O nama

ISTORIJA KOMPANIJE

Nakon 15 godina iskustva u prodaji građevinskih i rudarskih mašina širom bivše Jugoslavije, 1991. godine TEI (Techno Export Import) osnovana je kao jedna od prvih privatnih kompanija na ovom polju. U tom periodu TEI je bio najpoznatiji zapadni proizvođač građevinske i rudarske opreme.

NAŠA MISIJA

Niži troškovi i veća profitabilnost (tj. Još veća efikasnost) korisnika građevinskih i rudarskih strojeva, kao i podrška nakon prodaje koja će umanjiti stanke stroja zbog kvarova i servisa.

NAŠA VIZIJA

Jeftinije mašine za kupce, visok kvalitet, dostupnost mašina i dijelova za brzu isporuku, pomoć oko finansiranja korisnika, brze i profesionalne usluge.