СЕРВИС

Сервисните тимови се расчленети по земја и секој сервисер има сервисно возило и алатки кои брзо стигнуваат до локацијата на машината и пристапуваат до услугата. Исто така, услугата е отворена за брза помош и совети по телефон.

Резервни делови

ТЕИМЦ има магацин за резервни делови од 800м2 во Белград, како и во регионалните центри како Бања Лука и Скопје. Во случај да нема потребен дел во нашите магацини, Лиогонг отвори голем магацин за Европа во Полска од кој делови може да се испорачаат релативно брзо.

Резервни делови за растенија за дробење

ТЕИМЦ е долгогодишен снабдувач на делови и цели растенија за дробење во нашиот регион. Ние бевме дистрибутер на компанијата METSO MINERALS од 2002 до 2013 година. Имаме голема мрежа на добавувачи од целиот свет за потрошни делови (абење) на дробилки, како што се лагите, ударите, ударите, плочките за удар …

Можеме да снабдуваме делови за повеќето светски производители, како што се: Metso Minerals, Nordberg, Swedenala, Sandvik, Wageneder, Symons ……

Некои од компаниите со кои работиме се: ТЕКОМИНИНГ (каменолом jубови) ТЕКОМИНИРА CЕ ЦЕРАМИД (каменолом Керамид) Ладен вода Водовод (Петровац на Млави) Раковац (Раковац) Хидробаза (Белград) Градиент (Белград) Лука Легет (Сремска Митровица) Мегалит Сумник Рајќ и многу повеќе.

O nama

ИСТОРИЈА ЗА КОМПАНИЈА

По 15 години искуство во продажба на градежни машини и рударски машини низ цела поранешна Југославија, во 1991 година беше основана ТЕИ (Техно Експорт Увоз) како една од првите приватни компании во оваа област. Во овој период, ТЕИ ги претставуваше најпознатите западни производители на градежна и рударска опрема.

НАШАТА МИСИЈА

Пониски трошоци и поголема профитабилност (т.е. дури и поголема ефикасност) на корисниците на градежни и рударски машини, како и по поддршка за продажба што ќе го намали прекин на машината поради дефекти и услуги.

НАША ВИЗИЈА

Поевтини машини за клиенти, висок квалитет, достапност на машини и делови за брза испорака, помош за финансирање на клиентите, брза и професионална услуга.