LiuGong globalna konferencija 2023


27 – 28. novembra održana je spektakularna LiuGong globalna konferencija u Kini, koja je okupila preko 300 dilera iz celog sveta, čime je predstavljala vrhunski događaj u oblasti građevinske industrije.

Fokus konferencije bio je na revolucionarnim mašinama s elektro pogonom, koje su već spremne za tržište, kao i na predstavljanju nove T serije utovarivača.

Na samoj svečanoj ceremoniji prisustvovalo je preko 4000 kupaca, partnera i saradnika.

1

Vlasnik TEI MC kompanije, Zoran Milaković održao je inspirativan govor o dugogodišnjoj saradnji sa LiuGongom, koja traje punih 17 godina, ističući posvećenost kompanije i profesionalizam u pružanju podrške klijentima.

TEIMC kompanija dobila je posebno priznanje za izuzetne rezultate i nagradu za izvršnog dilera LiuGonga.

20

Uz to, LiuGong je dodelio specijalna priznanja firmama Kamen Sirač i Alumina za izuzetno partnerstvo i saradnju. Predstavnici ovih renomiranih kompanija prisustvovali su konferenciji kao posebni gosti zajedno s delegacijom TEIMC kompanije.

Konferencija je bila ne samo prilika za razmenu najnovijih informacija o proizvodima i tehnologijama, već i za jačanje veza između LiuGonga, njegovih dilera, kupaca i strateških partnera. Održana konferencija jasno pokazuje predanost LiuGonga inovacijama, održivosti i izgradnji dugoročnih partnerstava, postavljajući temelje za daljnji uspeh u industriji građevinskih mašina.

Više fotografija pogledajte u galeriji.

 

 

Povezani vesti